Helppp! Foundation in de zomer??

Het is zomer! We gaan het warm krijgen en onze gezicht gaat glimmen.. Maar je wilt toch nog iets op gezicht hebben om het te egaliseren? maar je wilt geen dikke laag? Zie hier mijn tips wat je kunt gebruiken! 

Tip nummer 1, hou je niet van iets vloeibaars op je gezicht probeer dan een poeder. Zorg dat je een luchte poeder hebt die toch een dekking geeft zoals een minarale poeder dat is voor mij wel een hit. Het egaliseert oneffenheden en geeft een mooie cover aan het gezicht zonder dat je het gevoel hebt dat je iets op je gezicht hebt. Minerale poeder van de bodyshop is een van mijn favoriet 'extra virgan minerals loose powder spf 25' ik gebruik nr 202. Kosten van deze poeder is 20 euro 10-5gr nr die ik gebruik is 108

Tip nummer 2, wil je toch voor een foundation gaan? probeer dan een foundation met een water basis die is wat lichter kwa stuctuur en geeft toch nog een egale dekking. Ik vind de 'studio face en body ' van MAC erg fijn omdat je de dekking kan opbouwen en het blijft natuurlijk . En het mooie van deze foundation is dat het waterbestendig is en ideaal als je ermee wilt zwemmen. Ik gebruik is c4 b44  kosten van deze foundation is 29 euro voor 50 ml

Tip nummer 3, getinte dagcreme! En dan bedoel ik de 'estee lauder daywear sheer tint' deze geeft een frisse en een mooie glow met toch een beetje kleur in je gezicht. Deze is trouwens geschikt voor alle huid types en kleurt met de huid mee. Er zit een spf 15 in die je gezicht beschermt tegen de zon. Ook ideaal voor dames die last hebben van droogte lijntjes want die verdwijnt en is niet meer te zien. Ik ben heel enthousiast over dit product en het is echt iets wat je in je make up tas moet hebben. Kosten van dit product is 60 euro voor 50 ml.

Tip nummer 4, Ga je lekker veel zonnen in de vakantie? smeer je goed in met een zonnefactor speciaal voor je gezicht ik raad aan een factor hoger dan 15 omdat je gezicht het meest kwetsbare is en natuurlijk sneller veroudering te zien is. Mocht ik mijn golden teint bereiken vind ik het mooi om mijn gezicht in te smeren met een vloeibare highliter op mijn jukbenen, voorhoofd en neus.. en mijn favoriet is van NYX cosmetics. 'liquid illuminator in golden peach' kosten van dit product is: 8,50 euro voor 15ml

Ik hoop dat ik jullie raadzame tips heb gegeven en blijf mijn blog in de gaten houden voor nog meer leuks!

Much love Ouaffa