REVIEW! Make up studio professional -DD body miracle cream-

Hallo Allemaal! Heb weer een leuk product voor jullie die ik heb uitgetest van make up studio proffesional en hierbij wil ik jullie mijn mening over geven...

Wat is de DD body miracle cream? Het is een contour en correcting cream. Het egaliseert de huid je moet het maar even vergelijken met een foundation maar dan voor het lichaam. Er zit ook een spf 15. Het is te verkrijgen in twee kleuren, naturel en bronze shimmer.. Zelf heb ik de bronze shimmer nu 2 keer uitgeprobeerd. Ik vind het fantastisch spul om het aan te gebruiken en het geeft een natuurlijke kleur en een mooie shimmer aan je lichaam. 

Minpunten aan dit product is dat het ongelofelijk veel afgeeft :( Op hun website staat dat het snel in te trekken is maar als ik me aan ga kleden zie ik bruine vlekken op mijn kleding. Verder doet het goed zn doel. Helaas als je in aanmerking komt met water bijvoorbeeld als je je handen wast dan spoel je het er gewoon van af. En dan zit je met witte handjes.. Het is leuk als je voor eventjes een mooi gekleurd lichaam wil!

Prijs van de DD body miracle cream is 29,90 euro voor 100ml

Liefs Ouaffa!