Test! Ghassoul Masker van BODY & MIND INFLUENCE

Ghassoul Mask body and mind influence

If you know me, you know I love my roots! Love me some Morocco!

Nu heb ik een hele lekkere kant en klare Ghassoul masker van body & mind influence uitgeprobeerd. Lees hier mijn review..

Wat is Ghassoul

Ghassoul (of rhassoul) is een vulkanische, rozige tot beigekleurige klei die uitsluitend in het Atlasgebergte in Marokko gevonden wordt. Het woord ghassoul komt van het Arabische woord ‘ghassala’ dat ‘wassen’ of 'wegwassen' betekent. De klei wordt in Marokko al sinds de 12e eeuw generaties lang gebruikt als een natuurlijk haar- en huidreinigingsmiddel. Het wordt gebruikt als gezichtsmasker, maar ook als masker voor het lichaam en zelfs als haarmasker. Je lichaam insmeren met ghassoul klei is een onderdeel van het hammam ritueel, een traditionele Arabische bad & body treatment.

Ghassoul klei is rijk aan de mineralen silica, magnesium, kalium en ijzer die afvalstoffen uit de huid absorberen. De klei reinigt je huid op milde wijze, verfijnt je poriën en op den duur zul je verbetering van de huidstructuur zien en een heldere, stralende huid hebben met minder droogheid.

Hoe gebruik je de Ghassoul masker?

Gelukkig heb ik de kant en klare masker en ik moet zeggen de geur is zo lekker! Via hun facebook  kan je ook aan de poedervorm komen en die meng je met water. Alleen vind ik het altijd een kliederboel dus heb de kant en klare en daar ben ik super blij mee. Ik vind het lekker om de masker na het douchen te gebruiken dan zijn je porien lekker open en werkt de masker beter! Ik breng het met mijn vingers gelijkmatig op mijn schone gezicht. Pas wel op dat je niet te dicht bij je ogen komt. Daarna laat ik het ongeveer 15 min opdrogen en was ik het weer onder de kraan weer schoon.

Hoe voelt je huid erna?

Mijn huid voelt heerlijk zacht aan! De klei reinigt je huid op milde wijze, verfijnt je poriën en op den duur zul je verbetering van de huidstructuur zien en een heldere, stralende huid hebben met minder droogheid. Ik ben super blij met de masker en is nu al een van mijn favoriet! 

Kosten van de masker is €24,50

Vonden jullie het een leuke review en vaker zoiets willen lezen like dit bericht dan even!

Much Love

Ouaffa