TEST! Catrice Liquid Camouflage Concealer

Hello guys! 

Ik heb weer wat voor jullie getest! En ik ben zo verrast..

Ik was een tijd geleden op youtube, en zag de leukste beauty blogger Tati een keer praten hoe geweldig ze de Catrice Cosmetics concealer vond.
Nou jongens, ik vloooooogggg naar de winkel om te kijken over welke concealer ze het over had. Helaas is het me niet gelukt om alle kleuren te bemachtigen maar alleen 1. Ik had de kleur nr 010 Porcelein kunnen bemachtigen. Allereerst toen ik naar de verpakking keek en aanbracht deed het me gelijk denken aan de Studio Skin 24 Hour Wear Waterproof Concealer van Smashbox. Ik gebruik de ´Light´.

In mijn ogen heeft Catrice, Smashbox een klein beetje gekopieerd zoals jullie zien op de afbeelding. Ik ben zelf niet erg fan van de concealer van Smashbox maar zeer te spreken over Catrice. De Concealer is mooi uitsmeerbaar en je hoeft er niet te veel van gebruiken. Alleen was het niet de juiste kleur voor me, ik hou namelijk van een concealer met een roze ondertoon.

Na een tijdje ben ik weer naar de winkel gegaan en zag dat ze met meerdere kleuren uit zijn gekomen. En Yesss, het is me gelukt om ze alle 5 te kunnen halen. Mijn kleur is 007 Naturel Rose, jongens ik ben echt verrast! 

Waarom ben ik verrast?

Nou ik heb best wel donkere kringen rondom mijn ogen en had maar weinig nodig om dit niet meer zichtbaar te hebben. Ook ideaal is dat het waterproof is. Dus ja we kunnen ermee zwemmen! (hihi) 

Nadelen? 

De kleur van de concealer veranderd wanneer het opdroogt. Dus je moet even een tijdje wachten om de juiste kleur te vinden. Verder is gelijk afpoederen een MUST want de concealer is best wel dik en wanneer het droog is krijg je snel diepe krakende lijnen. 

Dit zijn de kleuren op mijn arm van boven naar beneden:

007 Naturel Rose
015 Honey
005 Light Naturel
010 Porcelein
020 Light Beige

Concealer van Catrice is oa te verkrijgen bij Kruidvat & Trekpleister of online

Vonden jullie t leuk om mijn review te lezen? Like en deel mijn artikel!

Liefs Ouaffa kiss

*producten zijn niet gesponserd!