Mijn waist training ervaring..

Dag iedereen! Het heeft even geduurd maar hier is het!!

Laat ik ten eerste vertellen wat een waist trainer is en wat het doet. Een waist trainer is eigenlijk een soort korset. Dit korset draag je gedurende de dag onder je kleding of tijdens het sporten. Anders dan andere korsets heeft een waist trainer geen beugel, zodat het minder pijnlijk is om te dragen en je er makkelijker in kunt bewegen. De waist trainer traint je taille en buik door een constante druk, wat weer leidt tot de vermindering van overtollig vet. Gebruik je de waist trainer langer dan is het resulteert dit uiteindelijk in een smalle taille en het accentueren van je heupen.

Voordat je een waist trainer bestelt zorg je ervoor dat je goed leest op de website hoe je je maat opneemt om erachter te komen welke maat jij nodig hebt. De mijne heb ik van xbf.nl. Ik heb de zwarte latex in maatje M besteld. Heb even gegoogled en zag dat ze daar ook 10% korting geven op je bestelling. Kortingscode: wtc102 geldig tot 4 december 2015

Wat is nou mijn ervaring? Ik begon met waist training tijdens de ramadan.  Omdat ik gedurende de dag toch niet kon eten, kon mijn lichaam makkelijk wennen. De eerste dagen waren wel zwaar, en kreeg last van hartkloppingen.  Ik weet niet of mijn lichaam moest wennen aan de Ramadan, de waist training of allebei.  De korset hield ik minimaal 6 uur om, en vond het fijnst om het tijdens mn werk te dragen omdat ik dan veel sta. Ik merkte wanneer ik ging zitten dat het om mijn middel ging knellen, dus dames die op kantoor werken of een zittende baan hebben zullen dit ongemakkelijk vinden.

Ik zorgde tijdens de ramadan dat ik wel genoeg vocht binnenkreeg,  minimaal 2 liter.  Ook zorgde ik ervoor dat ik zo gezond mogelijk at en bleef ik af van gefrituurde dingen.   Dit was wel erg moeilijk in de ramadan. Als ik een loempia zag ging het er wel lekker in :p. Ik at voornamelijk gestoofde groente, soep, kip, vis, rijst, fruit en zo min mogelijk (geen) deegwaren.

Ook deed ik aan lichaams beweging, ik deed squaten voor stevige billen/benen, deed buikspier oefeningen of ik ging lekker joggen. Ik probeerde minimaal een uurtje te bewegen.

Toen ik begon woog ik 71 kilo. Ik ben zelf 1.60 dus ik was aan de volle kant. Na 2,5 week zag ik resultaat en vond het super! Er werd mij geadviseerd om een nieuwe waist trainer te bestellen dat een maatje kleiner was. en ging na 3 weken naar een waist trainer maatje S. Nog eens 3 weken later zag ik dat ik mijn gewenste gewicht had bereikt en dat is 60 kilo en dat dankzij de waist trainer. Ik ben er super tevreden over en ik raad het iedereen aan mocht je een mooie zandloper figuur willen! Ik weet dat het op het begin erg zwaar zal zijn maar als je doorzet word jij happy!

 before

 na 3 weken

 na 6 weken

Ik hoop dat julie dit leuk vonden om te lezen! Als jullie meer van zulke artikelen willen lezen? geef even een like onder het artikel! 

Much love Ouaffa