Mijn ervaring met AJWA DADELS...

royal ajwa dadels

In dit artikel ga ik het hebben over de dadels van ´Ajwa Dadels´ die ik nu al 2 maanden aan het eten ben. Dit zal wel een van mijn persoonlijkste blog-artikel zijn. Dus lees hier meer..

Wat is er zo speciaal aan ajwa dadels?

Allereerst ben ik helaas niet een dadel liefhebber, maar sinds ik de ajwa dadels heb geproeft, vraag ik me af waarom ik ze nooit eerder heb gehaald.

Ik zal jullie even kort uitleggen wat ajwa dadels zijn. het word ´ajwa´ is afkomstig van hadj. Dit zijn dadels die alleen in Medina Saoudie-Arabie te vinden zijn. Deze dadel word ook aangeraden bij bepaalde ziektes omdat de huidige wetenschap heeft aangetoond dat Ajwa dadels rijk zijn aan vitamines, mineralen en naturlijke vezels en daardoor een positief effect hebben op uw gezondheid. 

Waarom eet jij deze dadels?

Juist om de reden dat het helpt bij gezondheid ben ik ze gaan eten. Ik heb sinds ik puber ben een onregelmatige menstruatie. Het was soms zo onregelmatig dat ik eens in de 3 maanden of 5 maanden ongesteld werd. Ik ben verder ook niet ziek, heb geen andere ziekte maar mijn lichaam is eenmaal zo. Het is beste om dadels in oneven getallen te eten. Zoals 3/5/7. Ze zeggen dat het beste is om er 7 op een dag te eten, alleen ik hield het bij 3 elke ochtend met een glas water. 

Heeft het effect gehad op jou lichaam?

Yes! Met blijschap kan ik vertellen dat ik weer ongesteld ben geworden en alles weer ´normaal´ loopt! Ik heb ook minder ´pijnlijke´ krampen meer in mijn buik en ik kan zeggen dat ik zo blij ben dat het me heeft goed gedaan!

Waar te bestellen? 

De mijne heb ik besteld bij http://www.royalajwa.com/. Het duurde 5 dagen voordat ik mijn bestelling binnen. Ik heb voor een halve kilo gekozen en daar heb ik 1 maand mee gedaan. Bestelling kwam in een mooi plastic box en zagen er goed uit!


Hoop dat julie het leuk vonden om dit te lezen!

Liefs Ouaffa