HOTSPOT ALERT! ´Zappaz Amsterdam´

zappaz

Yeeeeas!! Ik heb zo een leuke hotspot gevonden! Nou, ik weet waar ik komende zomer te vinden ben..

Het grappige is dat ik zoveel berichten van mn volgers krijg waar je lekker kan eten of loungen. Nou jongens volgens mij denken jullie dat ik elk restaurant en adres uit mijn hoofd ken hier uit Nederland maar het is niet zo :p. Maar ik wil met alle liefde deze hotspot delen.

De meeste weten inmiddels al dat ik een foodlover ben en zeer kieskeurig ben betreft eten. Maar ik ben zeer positief te spreken over ´zappaz´, het eten en interieur wauw werd er gewoon stil van..


Inspiratie

Ik heb een kort praatje gemaakt met de eigenaar van zappaz, en hij vertelde me een heel mooi verhaal achter het idee van ´zappaz´.. Hij vertelde mij dat het architectuur waar de zaak op gebaseerd is de styl van Art deco. Voornamelijk de styl die je in Casablanca vind. Zappaz is een samensmelting van twee culturen het Franse en het Marokkaanse en bijna alles wat er in de restaurant staat het interieur is met de hand gemaakt in Marokko. En ik kan jullie vertellen het is echt een eyecather! Ik weet nu waar mijn volgende photoshoot gehouden word!

Food

Ook het menukaart is er op aangepast! Het was voor mij ook verrassend wat ik las, want ik was bekend met bepaalde gerechten maar het waren weer hele andere ingrediënten. En laat ik niet beginnen over de heerlijke cocktails die geserveerd worden, ideaal voor een leuke meiden avond ala ´sex and the city´ vibe love it!!

Locatie

´Zappaz´ is gevestigd in Amsterdam op de ijdok 87. Zowel met openbaar vervoer en auto is het makkelijk te bereiken. Je kan er makkelijk met de auto komen er is een parkeergarage waar je makkelijk je auto kwijt kan. Vergeet bij het afrekenen niet je kortingspas 25% op je parkeerkaartje te vragen dat scheelt je weer kosten! Met openbaar vervoer is het een stukje lopen vanaf station Amsterdam centraal!


Ik heb dit artikel weer met heel veel liefde voor jullie geschreven! Vonden jullie het leuk? Geef dan een like hier onderaan!

Liefs Ouaffa